For organisationer

Processer for grupper

Når jeg arbejder med en gruppe af mennesker, uanset sammenhæng, er jeg altid forkuseret på at skabe levende læring, gode relationer og dynamiske dialoger. Grundlæggende arbejder jeg anerkendende, inddragende og kreativt.

Formålet kan være supervision, at øge samarbejde og kommunikation, at få et fagligt indhold serveret oplevelsesorienteret eller noget helt andet.

Jeg faciliterer med nænsomhed og åbenhed, tydelighed og opfindsomhed. I min værktøjskasse har jeg f.eks. kreative udtryk, leg, samtaleøvelser, dialogtræning og Forumspil.

Jeg har tidligere faciliteret hos f.eks. Solvita, Mercuri Urval, Roskilde Kommune, Køge Kommune, Landsorganisationen for Økosamfund, Ældremobiliseringen, Right Kjaer og Kjerulff m.fl. 

Læs mere om mig her

 

 

"Vi har brugt Sasja flere gange på vores temadage i SOLVITA ApS, og vi kommer helt sikkert til at bruge hende igen. Sasja er enormt dygtig til at gøre undervisningen interessant og lærerig for alle i gruppen. Hun når omkring mange områder på kort tid, og giver stof til omtanke. Samtidig får hun vækket yderligere fællesskab mellem alle ansatte. Alle fra virksomheden gik hjem med et smil på læben, samt nyt i rygsækken, som de fremover kan bruge i deres private liv og arbejdsliv.
Tusind tak Sasja! "
Anne-Kathrine Perez Rüsz
kommunikationskonsulent i Solvita Aps

Hvad er Forumspil?

Forumspil eller forumteater er en fantastisk metode til at skabe engagement, dialog, problemløsning og sammenhold i en gruppe.

Forumspil er en afløber af Forumteater og er en involverende metode til at sætte spot på udfordrende situationer fra hverdagen. Deltagerne skaber små situationsspil, der illustrerer kendte dilemmaer eller konflikter og sammen bearbejdes disse spil i et laboratorium af refleksion og afprøvninger.

Situationerne analyseres, gentages, ændres og forvandles for at deltagerne kan få nye handlemuligheder i fastlåste situationer.

Typisk er forumspilsarbejdet meget lærerigt, det skaber bevidsthed, muligheder og empowerment. Og som prikken over i’et er det utroligt kreativt og underholdende.

Kontakt mig for at høre, om jeg kan hjælpe jer.